Sophieke van Ginkel

Sophieke van Ginkel

Sophieke: “Door de opleiding tot Chief Storyteller is het altijd al aanwezige verhalenvuur in mij verder aangewakkerd. Storytelling is een prachtige toegangspoort tot innerlijke wijsheid. Het werken met verhalen raakt de meer onbewuste laag, je intuïtie, je gevoel. Daar waar de meest waardevolle inzichten liggen besloten.

Als Chief Storyteller laat ik mensen met behulp van storytelling de EigenWijsheid en het leiderschap in zichzelf (opnieuw) vinden. Met nieuwe helderheid is iedereen in staat om vernieuwde impact te maken. Dat doe ik in leiderschapsprogramma’s, individuele coaching en het geven van workshops/trainingen. En ik vertel zelf ook graag verhalen.”

Sophieke’s professionele roots liggen in de gezondheidszorg. Met een studieachtergrond in de biomedische wetenschappen en zorgmanagement werkt zij al bijna 20 jaar in beleids- en (hoger) managementfuncties. Een impactvolle gebeurtenis in haar persoonlijk leven bracht haar uiteindelijk op een plek waar hoofd en hart echt samen kwamen. Geraakt door de wezenlijke betekenis van (trajecten rond) persoonlijke groei voor mensen en haar verlangen om daarin een andere rol van betekenis te spelen gooide zij het roer om. Met een internationaal geaccrediteerde coach opleiding in de achterzak koos zij het ruime sop en startte enkele jaren geleden haar eigen onderneming Catch that Wave.

Onder het motto ‘be the surfer of your life’ begeleidt Sophieke mensen in hun persoonlijke groei en (zelf)leiderschap op persoonlijk en professioneel vlak.

Meer info op: www.catchthatwave.nl