Johan-Lou Verwimp

Johan-Lou Verwimp

In de tuin van Johan-Lou staat een groenteserre. Net groot genoeg om er wat tomaten en komkommers in te kweken. Die groeien niet door er verhalen aan te vertellen. Al geeft hij toe dat hij er soms ongezien mee praat.

Mensen daarentegen, die groeien wél door verhalen, beweert Johan-Lou: “Het is wonderlijk hoe verhalen kunnen inspireren. Wat met een rationele uitleg of een traditionele PowerPoint nooit zou lukken. Daarom geef ik graag mijn kennis en inspiratie door om anderen verhaalkundiger te maken. Zodat mensen, teams en organisaties er zelf mee aan de slag kunnen.”

Johan-Lou is meer dan een inspirator. Je kan hem inzetten als schrijver, als bedenker, als luisteraar, als klankbord. Zodat je met je verhaal een punt maakt. Hij denkt strategisch en creëerde als copywriter tal van verhalen voor de meest uiteenlopende merken, bedrijven en organisaties. Als storyperformer leert hij je hoe je een verhaal brengt. En als Poëziedokter schrijft hij je zelfs gedichten voor waar je beter van wordt, zonder dat je langs de apotheek moet.
Kortom: Johan-Lou verbindt op zijn unieke manier de bedrijfswereld met de wereld van verhalen.

Samen met collega Lisa Coppin zet Johan-Lou de kracht van verhalen in om mensen, teams en organisaties te doen groeien. Dat doen ze onder de naam ‘Verhalen doen groeien’.

verhalendoengroeien.be