Cindy Groen

Cindy Groen

Het afstuderen van Cindy is één grote ontdekkingsreis. Een reis waarin de wolf haar pad kruist en haar inspireert om tevoorschijn te komen. Als mens en als Chief Storyteller. Met een haarscherp doel: het hart, de menselijkheid terugbrengen in de samenleving!  

 

Wie ik ben als chief

Met haar bedrijf VERDER richt Cindy zich op de ontwikkeling van mens en organisatie.  

 

Ze raakt, opent, creëert bewustwording, verbindt en zet aan tot beweging. Ze nodigt mensen uit om tevoorschijn te komen. Hun mens-zijn, hun hart, in te brengen in de organisatie, in de maatschappij, in de wereld. En daarvoor moeten ze zelf in hun hart geraakt worden. En dat is wat ze doet. Cindy raakt je en nodigt je uit je hart te openen zonder je gezonde verstand te verliezen.

 

Dit doet ze als HR professional, storyteller, trainer, coach. Maar vooral als Cindy, in ontmoeting en verbinding met de mensen waarmee ze werkt.

 

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en haar no-nonsens aanpak creëert ze overzicht en draagt ze bij aan de verbinding tussen het individu en het grotere geheel. Ze houdt de spiegel voor. Prikkelt. Helpt om zicht te krijgen op wat nodig is en zet aan tot actie. Geen grote plannen voor de toekomst. Maar kleine stappen in het nu. De eerste beweging inzetten en van daaruit samen verder.